1.11.2022 г., 19:12 ч.

Души 

  Поезия » Друга
147 0 0

Души


Невидим свят луната озари,

замлъкнаха душите вкупом,

поискаха трънливи низини,

за да изкупят грешките на злото,

за нас невидими са те,

но усета остава,

когато чувстваш се най-зле,

до теб душа се появява

© Светла Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??