Nov 1, 2022, 7:12 PM

Души 

  Poetry » Other
146 0 0

Души


Невидим свят луната озари,

замлъкнаха душите вкупом,

поискаха трънливи низини,

за да изкупят грешките на злото,

за нас невидими са те,

но усета остава,

когато чувстваш се най-зле,

до теб душа се появява

© Светла Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??