22.09.2020 г., 0:44 ч.

Душите ни, повярвай, не сънуват 

  Поезия » Любовна, Строги форми
680 1 2

Не става тука дума за материя.

Телата ни разделят разстояния

и губят се в безмълвие желания,

но отвъдното – то е мистерия.

 

В света на междузвездни измерения

не съществуват пречки за това

да бъдем заедно и там слова

превръщат се в светлини проявления.

 

Душите ни, повярвай, не сънуват,

а една към друга в миг пътуват

освободени от черупки спящи.

 

Чудото на любовта зове ни

и сме истински, и преблажени,

нежносливащи се и любящи.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??