7.05.2017 г., 11:32 ч.

Душа-птица 

  Поезия » Любовна
495 1 5

 

Душа-птица

 

Душата ми е птица наранена!

Душата ми е пепел след пожар!

Запалена, до край изпепелена

от твоята любов, от твоя чар!

 

За кратък миг магията отмина.

След лятото настъпи зимен студ.

Как бе дошла, така си и замина!

Остана само моят вик нечут!

 

Ръцете ми те търсеха във мрака.

Очите те жадуваха в зори.

Оставено само, сърцето чака

и тръпне от надежда! И боли!

 

Родени да летят във висинето,

умират всички птици без крила!

Ти тъй уби и любовта в сърцето!

След туй зарови всичко в пепелта!

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??