10.04.2019 г., 11:27 ч.  

Два бряга във едно събрани! 

  Поезия » Любовна
574 2 1

Приятелю Ветре!

Напълни платната на лодката черна -

тази моя Тъга...

 

Освобождавам я!

Нека отплува далече -

към бреговете на друга Любов...

 

Там някъде не е присъда тежка възрастта...

И чувствата са слънчеви и топли...

Очаква ме там Щастие усмихнато!

 

Позна ли ме, Любима?

Завърнах се и просто е!

С теб да съм - това си е Съдба!

 

Живееш в мен! И докато те има

два бряга във едно събрани с мостове

за теб и мен ще бъде Любовта!

 

Музикален фон към стихотворението:

https://www.youtube.com/watch?v=S4IOlze0fJE

© Ангел Милев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Приятелю Ветре, Калине!
    Благодаря за подкрепата мощна -
    това вдъхновение ново
    в която надежда намирам!
Предложения
: ??:??