22.08.2007 г., 1:40 ч.

Два гълъба 

  Поезия
704 0 7
 

Два гълъба се гонят...

Колко мила гледка!

И кръгове въздушни правят.

За нас на другите разказват...

Два гълъба се спират.

Вода да пият от прозрачен извор

и жадни човки потопяват,

както мойте устни с твоите се сливат...

Два гълъба се гледат.

Красива песен пеят.

Любов завинаги си обещават.

С крила отново плесват,

във въздуха се търсят,

както ние с теб се търсим на земята...


Два гълъба се гонят...

Два гълъба...

              А всъщност... Аз и Ти...

© Илияна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??