23.10.2007 г., 10:35 ч.

ДВА СВЯТА 

  Поезия
770 0 14

Нищо, че не си до мен,

важното е, че те има.

Мисълта за теб ме буди всеки ден

и всяка вечер ме приспива.


Нищо, че не мога с устни

на твоите устни нектара да пия,

топлият поглед не мога да вкуся,

неоткритото в теб да открия.


Нищо, че други коси те приспиват,

нищо, че други ръце те прегръщат,

нищо, че в други очи ти откриваш

съвършенството на своята същност.


Ти ме долавяш, както аз тебе -

силует в съня ти, в зрителна измама...

С теб света голям е по-вълшебен...

Нищо, че във моя свят те няма...

© Марияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??