15.03.2008 г., 19:37 ч.

Двама 

  Поезия » Друга
697 0 13

                                         на тати

 

 

 

 

Ти винаги си мечтал животът ми

да бъде чудна приказка...

Нали съм твоята принцеса...

Той иска да направи призката вечна...

И буди щастието ми с целувка...

За тебе аз съм роза красива

и достоен за мен сърцето ти не вижда.

За него аз съм сладка къпина,

но от бодлите той не се страхува.

За тебе аз ще си остана малка -

панделки, румени бузки, усмивка.

А той ще ме помни изкусителна

като на първата ни среща.

За тебе - единствената дъщеря.

За него - последната любима.

И ревността тук е излишна,

сърцето ми побира обич и любов за двама...

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??