28.01.2008 г., 16:49 ч.

Двама 

  Поезия » Еротична
1115 0 3

Двама

Докосване нежно е твойта целувка -

забравям, обичам, целувам в екстаз.

Прегръщам те нежно, мечтая на глас.

Ти слушаш ли? Нежно обичам те аз!

Изгарям от огън непознат досега,

изгарям, а до мен са света и нощта.

Извивам се леко като дъга,

за да поема радостта.

Тя влива се в мен и аз съм щастлива,

и сякаш жарава в кръвта ми гори,

и виждам, че всичко сега е красиво -

земя и поле, небе и звезди.

Направи ме щастлива ти,

щастлива и красива до зори.

И утре ще сме заедно, нали!

© Тонка Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??