1.11.2019 г., 17:19 ч.

Двама 

  Поезия » Любовна
413 1 1

Двама

 

През трепетни копнежи
живота тържествува,
с вълшебства и стремежи
духа в лазура плува!
А аз до теб, любими,
съзирам в ден звездите,
защото те са живи
в сърце и в очите!
Обичам те в безкрая,
защото светиш ярко,
напред и по-нататък
си мое слънце жарко!
Живота има смисъл,
и вечност, и начало!
Така ни е орисал,
да бъдем двама цяло!
Вървим по пътя волен,
искрят душите с песен
потребен и доволен -
Животът е чудесен!

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??