6.05.2012 г., 22:57 ч.

Двама в дъжда 

  Поезия » Любовна
621 0 0

Двама в дъжда

 

 

 

Тази вечер

тъй мрачна

бе необятна

и дъжда довлече.

 

Под чадъра бяхме

и говорехме за дъга.

Мечтахме двама

да е вечно така.

 

Капчица се стече

по твоето лице.

Отлетяха далече

птичките.

Остана перце.

© Калин Барбов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??