May 6, 2012, 10:57 PM

Двама в дъжда 

  Poetry » Love
623 0 0

Двама в дъжда

 

 

 

Тази вечер

тъй мрачна

бе необятна

и дъжда довлече.

 

Под чадъра бяхме

и говорехме за дъга.

Мечтахме двама

да е вечно така.

 

Капчица се стече

по твоето лице.

Отлетяха далече

птичките.

Остана перце.

© Калин Барбов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??