6.03.2010 г., 21:49 ч.

Двамата сами! 

  Поезия » Еротична
1013 0 1

Ще бродя с длани, където искаш ти!

Ще пускам палаво език, където искам аз!

Ще ме изпиваш яростно с очи и ще ме молиш

двамата да сме сами!!!                

© Драгомир Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??