5.05.2020 г., 11:26 ч.

Двамата смахнати 

  Поезия
465 0 3

Дай ръка! Ще вървим
пряко през магистралата!
Забранено, нали?
Ще ни псуват, така ли?

 

Предизвикваме смут?
Зарежи ги багажите!
Седем ленти коли
и рискуваме да ни смажат -

 

бесни тирове. Остави!
Нека друг се погрижи -
знаеш колко крадци
дебнат в тъмните ниши -

 

зад завоите! Спри!
Да си вържа обувките!
А сега - затвори
си очите! До дупка,

 

давай газ! Настрани
не поглеждай, не махай!
Ще сме в топ новините
като "Двамата смахнати".

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??