14.11.2018 г., 11:33 ч.

Дванадесет - Ноември (едно) 

  Поезия » Друга
593 5 11

Склонен съм...

да извия стебло

срещу слънцето.

Да пожелая късмет

на онези от вас,

влюбените, все още,

в зимните радости.

 

Губя,

преди да стъпя,

в сезона Ви,

всичките си листа,

затова,

в сладък сън,

ще пропусна

снежните благости.

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

* по желание на Дочето и подарено - на Нея

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??