Склонен съм...
да извия стебло
срещу слънцето.
Да пожелая късмет
на онези от вас,
влюбените, все още,
в зимните радости.
Губя,
преди да стъпя,
в сезона Ви,
всичките си листа,
затова,
в сладък сън,
ще пропусна
снежните благости.
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.