21.09.2004 г., 10:01 ч.

две... 

  Поезия
1196 0 0
Две горещи сълзи,изстрадано изплакани от две ледени очи!
Две думи,коварно убиващи душата!
Две ръце,вечно разделени!
Един образ,завинаги заключен в съзнанието!
Една лъжа,кървяща от болка!
Едно име,обсебващо всяка мечта!
Един човек,прокълнат вечно да обичам...!

© Елена Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??