Sep 21, 2004, 10:01 AM

две... 

  Poetry
1210 0 0
Две горещи сълзи,изстрадано изплакани от две ледени очи!
Две думи,коварно убиващи душата!
Две ръце,вечно разделени!
Един образ,завинаги заключен в съзнанието!
Една лъжа,кървяща от болка!
Едно име,обсебващо всяка мечта!
Един човек,прокълнат вечно да обичам...!

© Елена Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??