Две тъжни очи
на девойка разплакана.
Две черни очи, две вишни,
под свода на тъмните вейки блестят,
от росата кристална измити.
От сълзите кристални измити,
под свода на тъмните вежди блестят
две черни очи, две вишни.
Две тъжни очи
на девойка разплакана.
© Ангел Чортов Всички права запазени