Искам,
когато заплача,
ти да си до мен,
да избършеш
сълзите ми горещи,
да целунеш
очите ми,
да кажеш,
че всичко е наред,
да искаш,
винаги да си до мен,
а след това да кажеш
"Обичам те!",
да почувствам
тези думи със сърцето си,
а след това да се отпечатат
в душата ми -
две думи,
толкова прости,
могат
да ме направят
толкова щастлива,
толкова силна,
просто истинска.
© Йоанна Маринова Всички права запазени