24.11.2008 г., 6:55 ч.

Две думи вълшебни 

  Поезия » Любовна
1467 0 23
 

ДВЕ ДУМИ ВЪЛШЕБНИ

 

Две думи искам да ти кажа,

но ме е страх да не извърша грях -

и страст и обич да  покажа,

приятелството да посипя с  прах!

 

Искрица жар от моята любов

и нежност да ти дам, но не умея.

Обичам те, но май не съм готов,

пред тебе чувствата си да излея.

 

Две думи кратки, но вълшебни,

напират и оставят ме без дъх.

Обичам те безумно и радея

на любовта ни да проправя път.

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??