Без поздрави, цветя и дар..."
Искането ти добре разбирам,
че нося от твоята кръв и жар.
Аз „Честито" няма да изрека
(мислено го казвам, гласно не),
тежки дарове не нося в ръка,
ето тук съм, само с думи две.
Малко думи, но с голяма сила,
а те извират дълбоко от сърце.
Малък букет от тях съм свила,
опакован със усмивка на лице.
(а)
16.08.2007г
© Анета Саманлиева Всички права запазени