16 ago 2007, 8:55

Две думи за теб 

  Poesía
658 0 17
„Отново няма да празнувам.

Без поздрави, цветя и дар..."

Искането ти добре разбирам,

че нося от твоята кръв и жар.

Аз  „Честито"  няма да изрека

(мислено го казвам, гласно не),

тежки дарове  не  нося в ръка,

ето тук съм, само с думи две.

Малко думи, но с голяма сила,

а те извират  дълбоко от сърце.

Малък букет от тях съм свила,

опакован със усмивка на лице.


(а)
16.08.2007г

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??