9.05.2008 г., 21:41 ч.

«Две души в една се сляха... 

  Поезия » Любовна
902 0 6

«Две души в една се сляха...

                       преоткрили своето АЗ!
                              Да!... Трябваше ли?!...»

                                    Kris Magician

                                                               

 Измисли ме...

Вселена! В този свят безличен,

(трябва да обичаш и да си обичан...)

 

Сънува...

малка блудница в сянката на ореола.

(Трябва ти молитва, да възкръсна гола...)

 

Намери ме,

стаена в сълзата на отминал дъжд...

(Трябва ли да плачеш!? Ти – силният мъж!?)

 

Убий ме!

С камъка, заседнал в сърцето пробито...

(Защо ли го правиш... с прах във очите!?)

 

 Не можеш ли!

             Не трябва!? Не...

                          Не искаше да ме загубиш...

                          
       Разпъна на кръст душата ми...

                                                    И я люби...

© Адриана Зарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??