Две чудеса в живота ми има,
две чудеса се допълват във мен.
Една приятелка и една любима...
За тях написах тоз стих съкровен!
Благодарен съм днес на съдбата
и каквото в живота реша,
едната не ми реже крилата
другата бди да не съгреша!
Два светли лъча живота ми сгряват
два светли лъча съм вплел във едно!
С нежност и обич, те ме даряват!
Нека са живи и здрави! ДАНО!!!
© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени