16.03.2008 г., 20:31 ч.

Две жени 

  Поезия
483 0 2

В душата ми е бунт,

на живот и смърт.

Две жени живеят в мен,

коя от тях да бъда.

Едната е безгрижна и студена,

а другата покорна спътница.

Лудостта ме изпълва с желания,

дълго в сърцето стаявани.

Добротата ми дава спокойствие,

без което също не мога.

Лудостта ми дава насладата

от забранени всъщност неща.

Спокойствието ме прави добра,

тъй както лудостта не би могла.

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??