6.01.2012 г., 13:42 ч.

Две луни 

  Поезия » Любовна
457 0 0

Какво е любовта? Косите на вятъра или скритото лице на луната?

Твоят лик грее за две луни. Защо ми е скритата им същност?

Пред теб стихиите онемяват, за да говори сърцето ми.

© Антония Спирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??