11.06.2007 г., 11:03 ч.

Две минути 

  Поезия
567 0 2

Остават две минути до полунощ,
а часовникът тик-така, не спира,
сърцето ми реже като тъп нож
и усещам как любовта умира.

Две минути до новия ден,
апокалипсисът бушува в сърцето,
"утре няма да значиш нищо за мен"-
извиквам и се разпадам на парчета.

А после събирам парченца любов,
събирам себе си пак от прахта,
аз бързах - ти не беше готов,
но и след две минути аз ще ти принадлежа!


На Стоян

© Петето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • еи дессс мерсаж мнооооу здраве на брациговци и на стоян ако го видиш
  • много ми харесва!да ти кажа може би,защото и за мен важи!
Предложения
: ??:??