11.08.2020 г., 16:44 ч.

Две очи теб обичат 

  Поезия » Любовна
461 0 1

Като нежен слънчев лъч

ти нощта ми озари,

спря навън проливен дъжд

и мъгла се изпари.

 

Ведро чувствам се сега,

ти дари ми безоблачен ден,

изчезна болка и тъга,

дявол зъл бе победен.

 

Демоните надалече тичат,

че като ангел бдиш над мен

и две очи теб обичат,

остани да съм засмен...

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??