26.04.2017 г., 22:33 ч.

Две пожълтели листа 

  Поезия » Любовна
377 3 2

Две пожълтели листа

 

Отнесени от вятъра листа,

на трева зелена…

От есента пожълтели,

с горест стаена…

 

Събрани случайно

две на земята…

Вятър решил им

така съдбата…

 

Голямо и малко…

две жълти листа.

А тревата зелена…

както в младостта.

 

Животът на залез,

години броени...

Но душите млади,

още не сломени...

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??