24.09.2022 г., 8:44 ч.

Две прашинки в безкрая 

  Поезия » Любовна
615 2 5

       

  Две прашинки в безкрая

 

Две прашинки в безкрая –

аз към теб, без да спирам, вървя…

Ти къде си, не зная,

но те търся от много лета.

 

Във пространството синьо

може би си оставил следа.

Тя за мене е само…

Тя е зов, тя е вик във нощта!

 

Две прашинки в безкрая –  

все се търсим със тебе така…

Любовта е далечна

и докосва сърцето с тъга.

 

Две прашинки в безкрая –

изгоряхме в небесния свод!

Огнен взрив и палитра

от безкрайно красива любов!

 

           Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??