7.11.2013 г., 22:19 ч.

Две приказки за любовта 

  Поезия » Любовна
481 0 0

А колко хубаво би било

да си на вълната на любовта.

А колко хубаво би било

днес да участваш в приказка за любовта.

Приказка за принцесата, покорила своя принц.

А принцесата си ти, приятелко добра.

Ти, която имаш толкова добро сърце,

заслужаваш любовта, заслужаваш своя принц,

заслужаваш да бъдеш най-щастливата жена.

 

И аз искам да участвам в приказка за любовта.

Приказка, в която се разказва за едно море,

а на брега му стои едно момче.

Гледа красивото море.

Гледа и се усмихва.

Усмихва се и се надява принцесата от там да дойде

и да го дари с любовта.

© Наско кирилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??