А колко хубаво би било
да си на вълната на любовта.
А колко хубаво би било
днес да участваш в приказка за любовта.
Приказка за принцесата, покорила своя принц.
А принцесата си ти, приятелко добра.
Ти, която имаш толкова добро сърце,
заслужаваш любовта, заслужаваш своя принц,
заслужаваш да бъдеш най-щастливата жена.
И аз искам да участвам в приказка за любовта.
Приказка, в която се разказва за едно море,
а на брега му стои едно момче.
Гледа красивото море.
Гледа и се усмихва.
Усмихва се и се надява принцесата от там да дойде
и да го дари с любовта.
© Наско кирилов All rights reserved.