12.11.2007 г., 15:55 ч.

Две разплакани очи 

  Поезия » Любовна
2246 0 2
   Две разплакани очи

 
Сега с разплакани очи
тъжа по любовта голяма.
Сега с две разплакани очи
разбирам, че е била любов, а не измама.

И ето, тук на бял лист хартия,
изливам мъката голяма.
И ето, тук в този ред на лист хартия,
сълзите ми падат все едно в бездънна яма.

Болката е огромна,
но не може никой да ме разбере.
Може само онзи, който е страдал от нея
и греховете й бере.

© Сузи Кандьова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много, много ми хареса !
  • "Сега с две разплакани очи
    разбирам, че е била любов, а не измама."

    Тъжно, но много много красиво! Прекрасно стихче, миличка! 6+
Предложения
: ??:??