3.04.2008 г., 23:17 ч.

две сенки 

  Поезия » Любовна
474 0 1

Лунна светлина...

Тиха е музика,

може би танго.

Красиво - тиха е нощта.

 

Аз и ти -

две сенки

се носим по брега.

Ръцете ни докосват се,

телата ни преплитат се.

 

И в тази красота

аз и ти...

Страстта ни чувствата

изпепели.

 

П.П. НА НАЙ-ДОБРАТА МИ ПРИЯТЕЛКА, КАМИ, ОБИЧАМ ТЕ!!!

© Александра Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??