Лунна светлина...
Тиха е музика,
може би танго.
Красиво - тиха е нощта.
Аз и ти -
две сенки
се носим по брега.
Ръцете ни докосват се,
телата ни преплитат се.
И в тази красота
аз и ти...
Страстта ни чувствата
изпепели.
П.П. НА НАЙ-ДОБРАТА МИ ПРИЯТЕЛКА, КАМИ, ОБИЧАМ ТЕ!!!
© Александра Ангелова All rights reserved.