10.06.2023 г., 12:14 ч.

Две стихии в едно - уиндсъф 

  Поезия
236 0 0

Вятър - могъща, невидима сила дава криле

необятна друга стихия, води към хоризонта и поглед влече

 

Сам си, спира дъха, адреналин във кръвта

необуздана съдба от пориви, върхове от вълни да покоря

 

Летя по вода със дъска и вятър ми дава скоростта

глисирам, слънцето гледам в отражението на цветни през мачта платна

 

Сам съм, забравен във дръзки копнежи на адреналин от крила

    невидими и прозрачни стихии владея

      с уиндсърф - вятър и вода

=

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??