7.06.2016 г., 21:03 ч.

Две свраки сред полето 

  Поезия » Друга
223 0 0

Две свраки вдигат врява под небето
и блокът ми на края на моравата
огласят. Аз поглеждам -
глухарчета в букет се разлетяват.

 

Игривите лъчи на петък надвечер
оплитат им гнездо от светлосенки.
Във бяло-черно тя и младоженецът
поканват скитник-куче за свидетел.

 

Две свраки се ухажват сред полето.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??