9.12.2022 г., 21:21 ч.

Две съдби 

  Поезия » Любовна
129 0 0

    Ти безцветен прашец, а тази вечер остави следа - да мисля за името ти, ръцете ти се водеха в мен.

    Душата се гори нежно, ако искаш да си с мен за любовта или вечността се бори.

Защо мълчиш?

Дели ни две посоки - аз на Север ти на Юг.

Моментите са - борба.

Ако искаш да си с мен - грешно ли е или съдба, колко много реални неща ще съчетаем за да се докоснем с треперищи ръце.

С мен бъди - колко пъти си прошепнахме различни слова - би ли докоснал любовта - две врати, да опознаеш, едни ръце, едни устни вплети в едно.

Това ли е съдбата или реални истории?

Ако искаш да си с мен, можеш ли да рискуваш една посока с цел.

Когато докоснах мислите , сякаш минавам през теб, далече си, за да уловя една хармония.

Ти си огън, в който аз треперя.

Аз съм паяжина, която искам да обходя тялото ти, нима искрата, надеждата ще събере в един прекрасен момент - щастието 

 

 

 

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??