27.11.2007 г., 18:56 ч.  

Две сърца 

  Поезия
1830 0 20

              Едно сърце със пръсти нарисувах

              върху прозореца от обич изпотен

              и чаках Любовта и я сънувах,

              но тя не пожела да спре при мен.

 

              Тогава две сърца със пръсти

                                                             нарисувах

              преплетени, прободени с стрела.

              И някой с пръстче на стъклото ми                                                                       почука -

              усмихната, дошла бе Любовта...

                                    

© Анна Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??