21.10.2010 г., 15:43 ч.

Две тела ... 

  Поезия » Еротична
1016 0 3

Дори с отворени очи
мечти рисувам.
Мечтая за две тела.
Как притискат се едно в друго.
Слънцето гали ги -
вятърът целува ги.
Ухание на секс носи се във въздуха.
Движат се заедно нагоре-надолу.
До тази стена две сърца забързано туптят.
Нежно нокти по гърба играят
и пак в такт устните допират
и
този дъжд сякаш греха им измива.
 И всичко, което трябва да направя...

                                                                     



                                                              ... е да те забравя!!!

© Апокалиптикс А Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??