21.07.2021 г., 23:12 ч.

Две врабчета 

  Поезия » Пейзажна, За деца, Друга
450 0 0

Вървели птиченца в гората, 

срещнали сe те - видяли си душата, 

на полет дълъг заедно поели. 

 

По пътя песнички си пели 

и с крилата весело се смели. 

 

Чуруликали във чудни срички,

  казвали си повече от всички. 

 

Сутрин заплесвали се по мишлета

 и гледали красиво,

 примигващи лалета. 

 

 Вечерта приятно уморени,

сънували и си шептели.

 

© Велла Неделчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??