7.06.2008 г., 17:41 ч.

''Двете ни сърца'' 

  Поезия » Любовна
644 0 0

     ''Двете ни сърца''

 

Две сърца, живеещи в две тела

и искащи нещо между тях

да се случи и добре да се получи,

и това да е горещо нещо.

 

Две сърца, по-силно греещи,

даже и от хиляди слънца

и закопнели само и единствено

за едно нещо горещо.

 

Две сърца, желаещи да разгорещят още повече телата наши,

ако запалим около тях свещи горещи и светлина красива ще има.

Нали така, нека не се бавим, а това сега да направим

или на сърцата да го направят да оставим.

 

Двете ни сърца, закопнели са сега за едно и също нещо.

Двете ни сърца само, ако извършат греха

и само тогава може да им спре дъхът, и ще свалим всяка дреха.

Какво ще правят след това като се слеят в ритъм?!...

Искам да полудеят и да пулсират, нека не спират. Двете ни сърца.

 

© Кою Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??