16.09.2007 г., 23:31 ч.

Двете противоположности 

  Поезия
570 0 0
Липсата ти не ме впечатлява.
Напротив - само ме задоволява.
Сигурна съм, ще предложиш да простя
и пред теб пак да се сломя.

Жалко... няма да сломя глава
пред твоята лъжа,
че силно ме „обичаш’’
и ден след ден да се заричаш.

Впечатли ме друг -
пълната ти противоположност -
искрен, любящ, предизвикващ ме да го обичам,
чудя се сега без ум ли съм била
да обичам силно истински лъжец?!

© Бориса Михайловска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??