2.06.2010 г., 12:00 ч.

Движението на слънцето 

  Поезия » Пейзажна
612 0 0

 

 

Изгрев!

Слънчевият диск издига се полека,

усмихнат, пръскайки на вси страни

лъчи гальовни, топли, златолики,

за новий ден ни буди с полъх лек!


Ден!

Ден единствен - винаги неповторим

и все по-омаен от предишния ще бъде

едничка нам опора, спомен, сила

за наш`то Утре - той ще Е!


Залез!

Отмина тоз прекрасен ден, уви,

той само спомен в нас ще си остане,

но с залеза прекрасен ти забравяш

за болката по загубата на деня!

© Ивелина Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??