23.08.2009 г., 23:28 ч.

Двойни очи 

  Поезия » Философска
601 0 3
Очите си затварям и
погледа си вътрешен отварям.
Тъмна картина е зад него,
но звуците дълбоко
в душата се загнездват;
вибрациите в настръхване
превръщат се;
усещанията в чувства
порастват.
Всичко по-ясно е,
осезаемо и бистро,
болезнено дори, но
вълшебно е, нали?

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??