24.09.2022 г., 9:11 ч.

Двубой 

  Поезия » Хумористична
231 0 0

Снощи сякаш ме блъсна експреса....

А сега пък закусвам шкембе.

И, изглежда, това ми хареса,

та ударих и биричка, две.

 

Махмурлукът държи ми главата,

не я пуска негодника той!

Но, аз мляскам охотно чорбата

и подготвям се смело за бой.

 

С махмурлука дали ще се справя?

Май ще дам и последният лев...

Ха, дори в алкохол да се давя,

ще се боря довечера с кеф.

 

Той не може със мен да се мери 

а опитва се ден подир ден.

Знам рецептата - с "Блъди Мери" 

и"Кайлъшка" ще бъде сразен!

 

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??