14.07.2010 г., 8:33 ч.

Двугърби мисли 

  Поезия
603 0 10

Пустинно заривам се в празни понятия.
Заряда изгуби се в урагани от прах.
Оглуших сетива. Замъглих възприятия.
Гласът ми пресипна. Тъй малко мълчах.
Разголих се цяла, а уж се завих.
Смешна съм - с тези мисли карирани.
Как безпаметно със еднодневност се напих!
Словата отдавна без милост клиширани,
в употреба милионна докрай изсуших.
Но всичко върти се. Кервана повеждам.
Днес съм повърхностна. Ето, признах!
Камилите крачат до второ нареждане.
От мисли двугърби пак онемях.

© Елена Биларева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??