20.03.2008 г., 8:19 ч.

Двуличие със цвят на ром... 

  Поезия
1054 0 5
Едни очи...
    
          ... жарка топлина...

Глътка ром...

          ... и отпиващи плавно устни.

Това видях...

            в това се влюбих.

Така звучи добре,

 но всъщност беше -

            ... очи лъжливи...

... топлина заразна,

             бликаща от рома...

И устни -

                 предизвикващо красиви...

© Стефка Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??