Дядо мил и драг, всичко
прави той с мерак.
Работи за петима,
вън на двора и през лято и
през зима. Като свърши
работа в градината,
бързо той мезенце слага си
в чинията. Вярваш или не,
даже в интернет чете.
Дядо е човек прекрасен,
и той си знай, че ще го
обичаме до край.
© Iliyan lalov Всички права запазени